Nasib Lotto Hanya Kesan

Nasib Lotto Hanya Kesan

Orang pertama yang mengatakan bahawa orang harus berada di tempat yang betul pada masa yang betul, adalah seorang lelaki yang sangat bijak. Ini adalah intipati nasib. Itu juga pendapat saya. Mengenai kebenaran ini, saya telah mengalami beberapa kali dalam hidup saya, untuk diyakinkan 100% bahawa ia, adalah kebenaran asas kehidupan. Setiap kali saya hanya lewat satu minit. Saya rindu kereta api, bas, kapal terbang, malah teksi terbang di bawah hidung saya. Kemudian, apa yang perlu saya lakukan? Untuk menangis? Untuk berfikir bahawa saya tidak mempunyai sedikit nasib? Ia akan menjadi tidak masuk akal. Saya tidak mahu menjadi orang yang tidak masuk akal kerana orang yang kalah dalam undian adalah apabila mereka kalah, dan berfikir, ia adalah kerana kekurangan nasib. Saya datang lambat, jadi, saya bersalah dan tidak ada orang lain. Mereka bermain lotto secara membuta tuli, mereka bersalah dan tiada orang lain. Nasib bergantung pada anda. Ingat ini mega888 2022.

Kekurangan dalam pengaturcaraan tugas anda adalah punca kegagalan. Anda telah dilatih sejak kecil untuk mempercayai bahawa terdapat halangan di jalan anda, yang akan menjadi sangat sukar, atau bahkan mustahil, untuk diatasi. Sejak itu, anda percaya bahawa lotto hanyalah soal nasib dan, akibatnya, anda tidak perlu melakukan apa-apa untuk menang. Dan anda terus percaya sehingga hari ini bahawa ia adalah realiti, Anda terus percaya bahawa ia tidak boleh diubah, dan akhirnya, anda mencari bukti untuk diri sendiri. Itulah ironinya. Anda ingin menunjukkan bahawa anda betul dan kepercayaan anda adalah berdasarkan fakta sebenar kehidupan. Selagi anda terus percaya bahawa kepercayaan anda berhak, anda menghapuskan nasib anda sendiri. Lelaki, lihatlah diri anda dengan jujur, dan lihat bagaimana anda menahan diri anda.

Tiada siapa yang memberi saya definisi tuah. Apakah nasib? Siapa boleh tolong saya? Dan tiada siapa yang menjelaskan kepada saya mengapa perkataan ini disambungkan kepada permainan lotto. Adakah kuasa halimunan yang mengagihkan kejayaan atau kegagalan, kanan dan kiri, kepada setiap orang? Dengan kriteria apakah ia melakukan penyebaran ini? Saya ingin memberitahu anda sesuatu yang secara terang-terangan apropos nasib.

Pada suatu hari, sekumpulan burung gagak datang dan duduk di atas bumbung bangunan di hadapan tingkap saya. Selepas beberapa minit teragak-agak, seseorang turun ke tingkap saya dan mengambil sekeping sosej yang saya letakkan di sana terutamanya untuk diperhatikan jika mereka melihatnya dari ketinggian itu.

Sejak itu, burung gagak { Sementara itu saya dapati bahawa ia adalah betina} telah meningkatkan berat badannya dua kali ganda dan setiap pagi makan dari tangan saya. Saya bertanya kepada anda sekali lagi, apakah nasib? Burung gagak ini berada pada masa yang tepat tetapi tidak di tempat yang betul. Konsep tuah, hanya ada dalam kepala orang, saya lihat itu boleh digunakan, bagaimana anda boleh belajar dari kisah benar ini, kepada burung juga. Ok, nampaknya perlu dua komponen lagi: keberanian dan
keupayaan untuk membuat keputusan yang cepat. Ini bermakna juga, belajar bagaimana untuk mengalahkan ketakutan.

Marilah kita mengumpulkan komponen-komponen ini yang membuat nasib:
1} Untuk berada di tempat yang betul
2} Untuk berada pada masa yang tepat
3} Menjadi berani.
4} Untuk membuat keputusan yang cepat.
5} Untuk mengalahkan ketakutan.
Nampaknya saya bahawa nasib adalah kesan semua komponen ini bersama-sama. Adakah anda bersetuju dengan saya?

Orang yang mempunyai kepercayaan positif yang kuat dan emosi positif mempunyai lebih banyak nasib dan peluang yang lebih baik untuk sembuh. Itulah yang saya perhatikan selama hampir 40 tahun bekerja sebagai jururawat hospital. Dan pemain loteri yang optimis memenangi loteri lebih kerap. Ia adalah apa yang saya perhatikan dalam beberapa dekad pengalaman dalam bidang lotto. Nasib adalah tentang melihat melalui ilusi, tetapi akhirnya mengetahui bahawa hanya anda yang mencipta realiti anda. Lebih dan lebih, saya yakin bahawa nasib adalah kesan daripada pemikiran, keputusan dan tindakan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *